Naziv: S-TRADE - trgovina, inženiring, storitve, izvoz-uvoz d.o.o.
Skr. ime:
 
S-TRADE d.o.o.
Direktor:
 
Brane Sedmak, univ.dipl.oec
 
Telefon:
 

+386 (0)41 632 146
+386 (0)41-410-111

E-pošta: strade.rakek@gmail.com                   več informacij>>

 
TurboSIST
 

Ponudba novogradenj

Oskrbovana stanovanja - projekt v pripravi

Postojna
Oskrbovana stanovanja - projekt v pripravi

Objekt je zasnovan kot podkleten objekt z dvema nadstropjema in mansardo. Ker gre za teren v dveh nivojih, ima tudi klet naravno osvetlitev. Celo več, vsa stanovanja v kleti imajo svoj zunanji atrij.

V objektu bo 30 varovanih stanovanj, namenjenih po enemu ali dvema stanovalcema.  Vsa stanovanja imajo teraso in svojo shrambo, ki se nahaja v isti etaži kot stanovanje.

V pritličju so predvideni skupni bivalni prostori za stanovalce, kjer se le ti lahko družijo in skupaj preživljajo svoj prosti čas. V pritličju pa se nahajajo tudi prostori »medicinskega centra«. Ta je povezan z oskrbovanimi stanovanji z notranjim hodnikom, seveda pa ima tudi svoj poseben vhod za zunanje obiskovalce. V centru se nahaja pet ordinacij različnih velikosti in vsi potrebni spremljajoči prostori.

Zunanja ureditev je zasnovana tako, da nudi potrebne parkirne površine, obenem pa na spodnjem nivoju ohranja veliko zelenih površin, ki so dostopne vsem in so namenjene posedanju in druženju izven objekta. Seveda pa ima objekt tudi lepo vhodno ploščad, ki je tlakovana in omogoča ustavljanje vozil, ki pripeljejo obiskovalce ali stanovalce do objekta in jim omogoča najhitrejši dostop.

Informacije na tel.:041-632-146 ali 041-410-111.