Blok Bellevue - Postojna - projekt v pripravi

NOVO

Če je Ljubljana na sredini Slovenije, potem je Postojna na sredini med Ljubljano in našo obalo in morjem.

Na hribčku nad Postojno iz katerega se odpira prelep razgled na mesto in pokrajino naprej proti Razdrtemu in Nanosu, je predvidena gradnja novega stanovanjskega kompleksa s 27-timi nadstandardni stanovanji. Dostop je omogočen po obstoječi cesti. V neposredni bližini se nahaja tudi železniška postaja.

Objekt je zasnovan kot delno podkleten z dvema nadstropjema in mansardo. Ker gre za teren v naklonu, ima tudi klet naravno osvetlitev. Celo več, vsa stanovanja v kleti imajo svoj zunanji atrij.

Vsa stanovanja imajo teraso in svojo shrambo v kletnih prostorih. V kleti je predvidena kolesarnica. Dostop do stanovanj in kleti bo omogočen po stopnicah ali z dvigalom.

Zunanja ureditev je zasnovana tako, da nudi potrebne parkirne površine, obenem pa na spodnjem nivoju ohranja veliko zelenih površin, ki so dostopne vsem in so namenjene posedanju in druženju izven objekta.

Na razpolago bodo 1-sobna, 2-sobna. 3-sobna in 4-sobna stanovanja tako, da si bo lahko vsakdo našel stanovanje, ki ustreza njegovim željam. Stanovanja bodo svetla, moderno zasnovana. Gradnja bo opečna z izolacijo 15 cm, troslojna zasteklitev, na oknih bodo žaluzije z električnim pogonom. Vsako stanovanje bo imelo samostojno in ločeno ogrevanje ter ločene števce za porabo vode in elektrike. Stanovanja bodo opremljena s talno centralno kurjavo.

Vsakemu stanovanju pripada parkirišče, ki je vključeno v ceni. Na razpolago bo pa še nekaj dodatnih parkirišč.

Predviden začetek gradnje je oktober 2019. 

 

 

 

Blok Bellevue