Blok Bellevue - Postojna

NOVO

Med Ljubljano in našo obalo.

Na hribčku nad Postojno iz katerega se odpira prelep razgled na mesto in pokrajino proti Razdrtemu in Nanosu, smo zgradili nov stanovanjski kompleks s 27-timi nadstandardni stanovanji. Dostop je omogočen po obstoječi cesti. V neposredni bližini se nahaja tudi železniška postaja.

Objekt je zasnovan kot delno podkleten s tremi nadstropjemi in mansardo. Ker gre za teren v naklonu, ima tudi klet naravno osvetlitev. Celo več, vsa stanovanja v 1.etaži imajo svoj zunanji atrij.

Vsa stanovanja imajo teraso in svojo shrambo v kletnih prostorih. V kleti  je kolesarnica. Dostop do stanovanj in kleti je omogočen po stopnicah ali z dvigalom.

Na razpolago so  2-sobna. 3-sobna in 4-sobna stanovanja tako, da si lahko vsakdo najde stanovanje, ki ustreza njegovim željam. Stanovanja so svetla, moderno zasnovana. Gradnja je betonska z izolacijo 15 cm, troslojna zasteklitev, na oknih so rolete z električnim pogonom in predpriprava za komarnike. Vsako stanovanje  ima samostojno in ločeno ogrevanje ter ločene števce za porabo vode in elektrike. Stanovanja so opremljena s talno centralno kurjavo, TČ (razen manjših stanovanj) ter rekuperacijo zraka. Energetski razred A2.

Vsakemu stanovanju pripada parkirišče, ki je vključeno v ceni. 

Želim več informacij

+386 (0)41-632-146

S-TRADE - trgovina, inženiring, storitve, izvoz-uvoz d.o.o.

Kontakt: +386 (0)41-632-146, +386 (0)41-410-111

Email: info@strade.si