Blok Bellevue - Postojna - blok v gradnji

NOVO

Če je Ljubljana na sredini Slovenije, potem je Postojna na sredini med Ljubljano in našo obalo.

Na hribčku nad Postojno iz katerega se odpira prelep razgled na mesto in pokrajino proti Razdrtemu in Nanosu, gradimo nov stanovanjski kompleks s 27-timi nadstandardni stanovanji. Dostop je omogočen po obstoječi cesti. V neposredni bližini se nahaja tudi železniška postaja.

Objekt je zasnovan kot delno podkleten s tremi nadstropjemi in mansardo. Ker gre za teren v naklonu, ima tudi klet naravno osvetlitev. Celo več, vsa stanovanja v kleti imajo svoj zunanji atrij.

Vsa stanovanja imajo teraso in svojo shrambo v kletnih prostorih. V kleti in pritličju je predvidena kolesarnica. Dostop do stanovanj in kleti bo omogočen po stopnicah ali z dvigalom.

Na razpolago bodo  2-sobna. 3-sobna in 4-sobna stanovanja tako, da si bo lahko vsakdo našel stanovanje, ki ustreza njegovim željam. Stanovanja bodo svetla, moderno zasnovana. Gradnja bo betonska z izolacijo 15 cm, troslojna zasteklitev, na oknih bodo rolete z električnim pogonom na panoramskih stenah. Vsako stanovanje bo imelo samostojno in ločeno ogrevanje ter ločene števce za porabo vode in elektrike. Stanovanja bodo opremljena s talno centralno kurjavo.

Vsakemu stanovanju pripada parkirišče, ki je vključeno v ceni. Na razpolago bo pa še nekaj dodatnih parkirišč.

Želim več informacij

+386 (0)41-632-146

S-TRADE - trgovina, inženiring, storitve, izvoz-uvoz d.o.o.

Kontakt: +386 (0)41-632-146, +386 (0)41-410-111

Email: info@strade.si