O podjetju

Smo podjetje z 20 letno tradicijo in z jasnimi poslovnimi cilji. Ukvarjamo se z investicijami, odkupujemo zemljišča, projektiramo, gradimo večstanovanjske objekte in montažne hiše. Združujemo vrhunski tim projektantov in izvajalcev. Sodelujemo pa tudi z vsemi vidnejšimi finančnimi ustanovami. Kupcem nudimo garancijo ter dober servis.

Naše delo potrjujejo kvalitetno izvedeni projekti, kot so vrstne hiše Drobtinka na Brezovici, Stanovanjski blok na Rakeku, naselje stanovanjskih hiš na Uncu, dva večstanovanjska bloka v Postojni, naselje Koče ...itd.

Naše oči so ves čas usmerjene v iskanje novih lokacij za gradnjo in urejanje okolja. Dober primer naše gradnje je naselje v Kočah,  ki  omogoča udobno, predvsem energetsko varčno ter ekološko naravnano življenje prebivalcev. 

Zaključeni projekti govorijo o našem profesionalnem pristopu k izvajalcem kot tudi uporabnikom. Številni uspešno zaključeni projekti so jamstvo, da znamo profesionalno pristopiti k zasnovi in izvedbi projekta, pri tem pa poskrbimo tudi za financiranje.

Direktor:
Brane Sedmak univ.dipl.oec