Hiša na Brezovici pri Ljubljani - Brezovica pri Ljubljani

PRODANO

1. PREDSTAVITEV PROJEKTA

V Brezovici pri Ljubljani, na zemljišču, ki se nahaja le 300 m od glavne ceste Ljubljana - Vrhnika, sta zgrajena 2 stanovanjska trojčka. Zemljišče se nahaja v neposredni bližini gozda na sončni in zelo lepi lokaciji v samem naselju, kljub temu dovolj oddaljeno od glavne ceste. Objekta sta oblikovno zasnovana moderno v zanimivih barvah.

2. OPIS IN FUNKCIONALNA ZASNOVA

Fasada na objektu je v treh odtenkih rumene in rdeče barve s termoizolacijo, debeline kar 12 cm, velika okna in vrata so iz PVC materiala, streha dvokapna s frčadnimi odprtinami, kritina je Bramac zareznik v opečnati barvi. V objekt so pripeljane tudi vse komunalne naprave (elektrika, vodovod, plin, kanalizacija).

Kletna etaža dveh stanovanjskih enot (A,C) je identična po kvadraturi in namembnosti prostorov: shramba, WC in kopalnica, hodnik, prostor za rekreacijo, suha savna, stopnišče. Vse kleti so dostopne iz pritličja preko notranjega stopnišča in imajo preko prostora za rekreacijo izhod v zeleni atrij.

Pritlična etaža dveh stanovanjskih enot (A,C) je identična po namembnosti prostorov, tretja (sredinska) stan. enota pa je projektirana brez shrambe. Vse enote imajo v pritličju glavni vhod s severne strani, predprostor, kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor z izhodom na balkon, WC in stopnišče za dostop v klet in mansardo.

Mansarda je dostopna iz pritličja. Vse stan. enote imajo identično namembnost prostorov: hodnik, spalnica, dve otroški sobi, garderobo, WC in kopalnico. Srednja bivalna enota je po kvadraturi največja, ostali dve sta enaki.

Atrij je zelen in ograjen. Vsaka stanovanjska enota ima svoj vhod, ki je lociran na severni strani objekta, kjer so tudi parkirna mesta (vsaki stan. enoti pripadata dva parkirišča). V okolici obeh objektov so zelene površine, le-te so zasejane z nizko travo, avtohtonimi drevesi in zimzelenimi rastlinami. Dovoz do objektov je asfaltiran.

Hiša na Brezovici pri Ljubljani